MIK Click Go

MIK creëert eindeloze mogelijkheden voor op je fiets. Dit doen zij met hun universele kliksysteem, waarmee je moeiteloos wisselt van fietsaccessoires. Zo krijgen gebruikers eindeloze vrijheid om op pad te gaan en alles mee te nemen wat ze willen. Switch van een fietstas tot hondmandje of kinderstoel in één klik.
De vraag

Kunnen jullie het gemak van MIK op een unieke manier weergeven?

Deliverables/type product

We creëerde een aansprekende brandvideo waarin de kracht en eenvoud van het MIK-systeem duidelijk naar voren komt. De flexibiliteit en vrijheid die MIK brengt voor consumenten komt hierin tot uitdrukking. Dit hebben we gedaan door de veelzijdigheid van het systeem te laten zien in verschillende situaties. MIK is er voor iedereen! Door het combineren van 2D en 3D technieken, brengen we deze bijzondere animatie tot leven.

 

Geschetst storyboard voor de animatie film voor mik

In één minuut uitgelegd

Naast de brandvideo maakten we ook drie explainers, waarin we de drie belangrijkste producten van MIK uitlegde. Hierdoor wordt in een minuut duidelijk hoe je het MIK systeem eenvoudig kunt installeren op een fiets. Om een duidelijk verschil te maken tussen de brandvideo en de explainers, verschillen de stijlen. Toch is het meteen zichtbaar dat het hetzelfde merk is. De stijlen zijn complementair en sluiten aan bij de branding van MIK.

 

Tot slot hebben we voor overige communicatiedoeleinden nog illustraties gemaakt. Elke illustratie beeldt een situatie uit, waarin een MIK product gebruikt kan worden. De karakterset en de situaties zijn zo divers mogelijk, om zoveel mogelijk mensen aan te spreken.

 

Doop realiseerde de branding en Bigfish ontwierp de animatie- en illustratiestijl die daar naadloos bij aansluit.

Op zoek naar een oplossing voor jouw vraagstuk?
Vraag het een van onze 24+ experts in een gratis intake sessie.
Commercial Director
Sander Groenewege
Portretfoto van Jeroen Westenbroek.
Managing Director
Jeroen Westenbroek
Portretfoto van Luc
Creative Director
Luc Lutters
1
/
3

Ook interessant

Bekijk de volledige case voor meer details.